top of page

Pravila privatnosti

Ova pravila o privatnosti određuju kako ProPlants koristi i štiti sve podatke koje date kada koristite ovu web stranicu.

ProPlants se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Ako od vas zatražimo da date određene podatke po kojima vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, tada možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

ProPlants može promijeniti ovu politiku s vremena na vrijeme ažuriranjem ove stranice. 

ŠTO SKUPLJAMO
Možemo prikupiti sljedeće podatke: ime i radno mjesto kontakt podatke uključujući adresu e-pošte demografske podatke kao što su poštanski broj, sklonosti i interesi druge informacije relevantne za ankete kupaca i/ili ponude.

ŠTO RADIMO S INFORMACIJAMA KOJE PRIKUPIMO
Ovi podaci su nam potrebni kako bismo razumjeli vaše potrebe i pružili vam bolju uslugu, a posebno iz sljedećih razloga:

Interno vođenje evidencije. Podatke možemo koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga. Povremeno možemo slati promotivne e-poruke o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive koristeći adresu e-pošte koju ste dali. S vremena na Vaše podatke također možemo koristiti kako bismo Vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati e-poštom, telefonom, faksom ili poštom. Podatke možemo koristiti za prilagodbu web stranice prema vašim interesima.

SIGURNOST
Posvećeni smo osiguravanju vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo prikladne fizičke, elektroničke i upravljačke postupke za zaštitu i sigurnost podataka koje prikupljamo na internetu. 

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE

Koristimo kolačiće dnevnika prometa kako bismo identificirali koje se stranice koriste. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranice i poboljšati našu web stranicu kako bismo je prilagodili potrebama korisnika. Ove informacije koristimo samo u svrhu statističke analize, a zatim se podaci uklanjaju iz sustava.

Općenito, kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kojim informacijama o vama, osim podataka koje odlučite podijeliti s nama.

Možete odabrati hoćete li prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete promijeniti postavke preglednika da odbijaju kolačiće ako želite. To vas može spriječiti da u potpunosti iskoristite prednosti web stranice.

KONTROLA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
Možete odlučiti ograničiti prikupljanje ili korištenje svojih osobnih podataka na sljedeće načine:

Kad god se od vas zatraži da ispunite obrazac na web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti kako biste označili da ne želite da bilo tko koristi podatke u svrhe izravnog marketinga ako ste prethodno pristali na korištenje vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku tako da nam pišete ili pošaljete e-poštu na proplants@proplants.hr. Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati ​​vaše osobne podatke trećim stranama osim ako nemamo vaše dopuštenje ili to od nas zahtijeva zakon. Vaše osobne podatke možemo koristiti kako bismo vam poslali promotivne informacije o trećim stranama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive ako nam kažete da želite da se to dogodi.

Ne pohranjujemo podatke o kreditnoj kartici niti dijelimo podatke o klijentima s trećim stranama.

Ova web stranica koristi kolačiće. Možemo koristiti kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili iz vaše upotrebe njihovih usluga. Pristajete na naše kolačiće ako nastavite koristiti našu web stranicu. Kolačići se koriste samo anonimno za prikupljanje podataka putem Google Analyticsa kako bi nam pomogli učiniti našu web stranicu učinkovitijom.

Zakon propisuje da možemo pohraniti kolačiće na vaš uređaj ako su oni nužno potrebni za rad ove stranice. Za sve druge vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ova stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama.

U svakom trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak na Izjavu o kolačićima na našoj web stranici.

Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima privatnosti.

bottom of page