top of page

Uvjeti korištenja

1. NARUDŽBE I OTKAZIVANJA

1.1 Politika prihvaćanja narudžbi

Kako bismo izvršili narudžbu, potrebno nam je vaše ime, adresa e-pošte, podaci o plaćanju i detalji narudžbe. Za narudžbu nije potrebna registracija, ali mi ćemo pohraniti detalje vaše narudžbe u našim sustavima kako bismo to obradili, a sve pojedinosti o tome kako i gdje se vaši podaci pohranjuju mogu se pronaći u našoj izjavi o privatnosti. Nakon što je narudžba uspješno postavljena i prihvaćena, poslat ćemo vam e-poruku s potvrdom narudžbe na adresu e-pošte koju ste unijeli tijekom procesa naplate. Ako ne primite ovu e-poruku, obratite nam se putem službene mail adrese te ćemo u što kraćemo roku provjeriti je li s narudžbom sve uredu i osigurati da primite potvrdnu e-poruku. ProPlants zadržava prvao odbijanja narudžbe u slučaju nedostatka potrebnih materijala uzrokovanih trećom stranom bez navođenja razloga. U slučaju odbijanja, izvršit ćemo povrat ili otkazati sve primljene uplate u cijelosti, putem metode plaćanja korištene za slanje narudžbe te Vas o tome pravovremeno obavijestiti. 

 

1.2 Vrijeme isporuke narudžbe 

Naše trenutno vrijeme obrade je do 2-5 radnih dana ovisno o dostupnosti gotovih proizvoda na policama. 

1.3 Promjene narudžbe

Ako želite promijeniti svoju narudžbu, obratite nam se putem obrasca za kontakt ili službene mail adrese. Promjene mogu uključivati promjene dostavne adrese ili promjenu naručenog artikla minimalno 1 dan prije slanja pošiljke. 

1.4 Pravila otkazivanja

Jednokratne narudžbe mogu se otkazati sve dok se ne obrađuju ili pošalju. Ako želite otkazati svoju narudžbu, kontaktirajte nas putem e-pošte ili našeg obrasca za kontakt 

2. PLAĆANJA

 

2.1 Oblici plaćanja

Prihvaćamo plaćanje svim glavnim kreditnim i debitnim karticama, alternativnim načinima plaćanja (tj. Google Pay, Apple Pay) i svim drugim kreditnim i/ili debitnim karticama koje povremeno odredimo

2.2 Izvršenje plaćanja

Izvršenjem plaćanja na kraju procesa narudžbe, pristajete na naše Uvjete korištenja sadržane u ovom tekstu. 

 

2.3 Privatnost

Nikada ne pohranjujemo niti imamo pristup podacima vaše kreditne ili debitne kartice.

 

3. CIJENE

 

3.1 Prikaz cijena

Prikazane cijene su eurima i podložne su promjenama bez prethodne najave.

3.2 Izmjene cijena

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti uslugu (ili bilo koji njezin dio ili sadržaj) bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku.

Nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijene, obustavu ili prekid usluge.

4. POLITIKA ISPORUKE

4.1 Načini dostave

Dostava terarija je dostupna na području cijele Republike Hrvatske. Na području Grada Zagreba u Zagrebačke županije dostava je besplatna, a obavalja se osobno ili preuzimanje na lokaciji prema dogovoru. U ostatak Republike Hrvatske proizvode od stakla (biljne terarije) šalejmo isključivo autobusom uz prethodni dogovo s naručiteljem. Cijena dostave autobusom je 7 eura. 

Robu u pravilu isporučujemo na adresu za dostavu koju ste naveli tijekom narudžbe putem online obrasca, osim ako nije drugačije dogovoreno.

U slučaju neuspješne dostave zbog ne preuzimanja paketa ili slično ProPlants ne snosi troškove povrata proizvoda.

Ukoliko ste prilikom narudžbe odabrali opciju samostalnog preuzimanja robe na adresi radionice: Ante Starčevića 9, 10 290 Zaprešić, ne naplaćuju se troškovi dostave. Robu možete preuzeti uz prethodnu najavu i potvrdu termina.

Ako ProPlants, obrt za proizvodnju i usluge izvrši isporuku unaprijed, zadržava pravo vlasništva na isporučenoj robi, sve dok se dugovana kupoprodajna cijena ne plati u cijelosti.

5. JAMSTVO, POVRATI I POVRAT NOVCA

5.1. ProPlants ne preuzima odgovornost za štetu nastalu u transportu autobusom ili drugim prijevoznim sredstvom, no dati ćemo sve od sebe kako bismo kompenzirali eventualno nastalu štetu na korist klijenta. 

Ako tijekom transporta dođe do oštećenja molimo da nam se obratite putem službenog maila s fotografijama oštećenja. 

5.2 Ako primjetite da biljke unutar terarija ne izgledaju zdravo molimo vas da nam pošaljete fotografije putem službene mail adrese u roku od 3 dana od primitka kako biste ispunili uvjete za zamjenu.

 

5.3. Uvjeti zamjene

Zamjenski terarij osigurati ćemo isključivo u slučaju da ste se pridržavali uputa koje ste dobili uz terarij pri kupnji. Ne pridržavanje uputa za njegu automatski poništava pravo na zamjenu proizvoda. 

5.4 Oštećenje stakla

Imajte na umu da su staklene komponente našeg proizvoda lomljive i da se njima treba rukovati s najvećom pažnjom u svakom trenutku. Izbjegavajte udaranje, udaranje ili primjenu pretjerane sile na staklo, jer to može dovesti do oštećenja. Ne odgovaramo za slučajna oštećenja stakla uzrokovana nepravilnim rukovanjem.

 

5.4 Prilikom osobne dostave odgovorni smo samo za štetu na staklu koja nastane tijekom transporta i prije nego što primite proizvod. Bilo kakva šteta nastala nakon što je proizvod primljen i otvoren nije naša odgovornost, osim ako je izričito navedeno drugačije. Naši proizvodi od stakla pakirani su s pažnjom i pažnjom će biti i dostavljeni do željene lokacije.

5.5 Povrati

Imajte na umu da zbog kvarljive prirode biljaka ne možemo prihvatiti povrate. Također proizvodi ne odgovaraju u potpunosti proizvodima sa fotografija u webshopu zbog sezonske ponude biljaka koje nabavljamo od treće strane. 

Povratu ne podliježu nedostaci staklenki jer koristimo staklenke od recikliranog stakla gdje može biti sitnih nedostataka poput mjehurića. Imajte na umu da biljke rastu i da je opadanje starih listova sasvim normalan proces o kojem se možete informirati na našem blogu. Reklamacije nastale na temelju takvih informacija zadržavamo pravo ne priznati. 

6. PONUDE I PROMOTIVNI KODOVI


Po našem nahođenju možemo ponuditi proizvode po sniženim cijenama. Ove ponude vrijede od trenutka kada ih predstavimo do datuma završetka ponude i ne mogu se koristiti za kupnju prije datuma uvođenja ponude ili nakon datuma završetka ponude.

 

U slučaju da je kupac izvršio kupnju, a cijena kupljenog proizvoda naknadno padne ili je snižena zbog posebne ponude, mjerodavna je cijena proizvoda u trenutku kupnje. Nismo u mogućnosti ponuditi posebne popuste za kupnje koje su već obavljene.

 

Promotivni kodovi i posebne ponude te popusti se ne zbrajaju.

Dopuštamo korištenje samo jednog promotivnog koda po narudžbi. Osim ako nije drugačije navedeno, popusti i krediti promotivnih kodova dostupni su samo jednom jednoj osobi.

Zadržavamo pravo da privremeno uklonimo mogućnost iskorištavanja promo koda na našoj stranici.

Zadržavamo pravo primijeniti promo kod na korisničke račune na našoj stranici kako bismo nagradili lojalnost.

 

Osim ako nije drugačije navedeno, promotivni kodovi vrijede samo za pojedinačne kupnje i ne vrijede za pakete, poklon pretplate ili redovne pretplate.

Promotivni kodovi i kodovi vaučera ne mogu se iskoristiti za troškove kurirske dostave, vaučeri za popust s postotnim promotivnim kodom primjenjuju se samo na cijenu proizvoda osim ako nije drugačije navedeno.

Promotivni kod mogu se iskoristiti samo online trgovini. 

8. OSOBNI PODACI KUPCA I PRIMATELJA
8.1 Kako bismo osigurali učinkovitu komuniciju i s klijentima i s primateljima, vrlo je važno da date točne osobne podatke. ProPlants ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu netočnim informacijama ili nezakonitim otkrivanjem (osobnih) podataka ili informacija koje ste dali.

8.2 Ne smijete nam dati (osobne) podatke ili informacije od ili o drugima bez njihovog prethodnog pristanka. Također snosite punu odgovornost za stavljanje tuđih (osobnih) podataka ili informacija na raspolaganje nama.

 

8.3 Zapamtite da cijenimo vašu privatnost i nikada nećemo iznajmljivati, iznajmljivati ​​ili prodavati vaše privatne

podatke. Za više informacija pogledajte našu izjavu o privatnosti.

 

8.4 Tijekom procesa naplate, tražimo sljedeće osobne podatke:

- Adresa e-pošte kupca - ove informacije koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva slanjem potvrda narudžbi, informacija o zamjeni, potvrda otpreme i potvrda isporuke. Ako nam date dopuštenje da to učinimo tijekom procesa naručivanja, također ćemo povremeno koristiti kupčevu e-poštu za marketinšku komunikaciju. Provjerite jesu li adrese e-pošte točne.

-  Puno ime i adresa kupca - ako nam date dopuštenje da to učinimo tijekom postupka naručivanja, povremeno ćemo koristiti adresu kupca za marketinške komunikacije.

- Telefonski broj korisnika - ove podatke koristimo kako bismo kontaktirali kupce u slučaju problema s narudžbom kao što su neuspjela plaćanja ili problemi s dostavom.

- Puno ime i adresa primatelja -  potrebni su nam ovi podaci kako bismo isporučili proizvode koje ste naručili. Važno je da adresa primatelja bude točna.

9. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

 

Sva prava intelektualnog vlasništva u bilo kojim zaštitnim znakovima, logotipovima, sadržaju (uključujući strukturu i izgled naše web stranice), grafikama, slikama, fotografijama, animacijama, video zapisima, tekstu, softveru i svim drugim materijalima koji se koriste na ovoj stranici naše su intelektualno vlasništvo ili naših dobavljača, partnera ili drugih korisnika. Samo u svrhu vaše osobne upotrebe, možete koristiti navedeni materijal na ekranu. Ne smijete na drugi način koristiti, podlicencirati, dohvaćati, prikazivati, mijenjati, kopirati, ispisivati, prodavati, distribuirati, preuzimati, unajmljivati, vršiti obrnuti inženjering (osim ako to dopušta važeći zakon) ili stvarati izvatke ili radove izvedene iz takvog materijala bez našeg posebnog prethodni pismeni pristanak.

9.3 Ovim putem dopuštate da koristimo vaš korisnički generirani sadržaj na našoj vlastitoj web stranici i u marketinške svrhe na drugim kanalima, uključujući različite web stranice, društvene medije i e-poštu. Sadržaj koji su izradili korisnici uključuje, ali nije ograničen na vaše komentare, fotografije, ocjene i recenzije.

10. PRIVATNOST
10.1 Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo pripremili, izvršili i dovršili Ugovor, kao i za druge svrhe, kao što je izravni marketing. ProPlants ima internetsku izjavu o privatnosti u kojoj se nalaze informacije o obradi osobnih podataka i vašim pravima u tom pogledu, pogledajte također Izjavu o privatnosti koja je uključena na web-mjesto.

11. OPĆENITO

 

Ne jamčimo da će naša web stranica, mobilne aplikacije ili usluge raditi bez prekida ili grešaka i nećemo biti odgovorni za bilo kakve gubitke koji proizlaze iz takvih grešaka ili prekida. Nadalje, zadržavamo pravo obustaviti, ograničiti ili prekinuti pristup web stranici ProPlants, iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme radi popravka, održavanja, poboljšanja ili drugih tehničkih razloga, te učiniti promjene na njima.

Tu smo za Vas!

Imate li pitanje ili prijedlog?

Popunite kontakt formu, a mi se javljamo najbrže što možemo!

Hvala Vam!

095/344-3062

Dvorska ulica 7, Gornja Pušća

bottom of page